Hulp in Amstelveen

Heeft u de juiste hulp gevonden in de regio Amstelveen?

Meer in Amstelveen

Wilt u meer weten over hulp gerelateerde bedrijven in Amstelveen? Gebruik onderstaand overzicht voor meer informatie.

Meer informatie over hulp? Klik op een van de onderstaande links om een item te selecteren welke gevestigd is in Amstelveen.

Rubrieken over hulp in Amstelveen

Bedrijven over hulp in Amstelveen

 • DigiBeter

  DigiBeter: Voor persoonlijke computerhulp aan huis of op afstand!. Trefwoorden van DigiBeter : hulp, De drijvende kracht achter DigiBeter is Robin Kok. Robin is recentelijk afgestudeerd HBO-ICT (game development). Per 1 juli 2018 is Robin als ZZP'er begonnen onder de naam DigiBeter. Na 4 jaar ervaring op te hebben gedaan, is het nu tijd voor Robin om voor haarzelf te gaan beginnen. DigiBeter biedt persoonlijke computerhulp aan huis of op afstand aan. U kunt bij DigiBeter terecht voor diverse diensten/werkzaamheden. Hieronder ziet u een overzicht van diensten die aangeboden worden: - Opschonen, e-mail instellen, back-up instellen en virusscanner nakijken op uw computer of laptop. - Netwerk en Wifi hulp. - Installeren printers en scanners. - Versnellen, opschonen, instellen en installeren van apps op een iPhone of ander smartphone. - Opschonen, installeren van apps en instellen van uw e-mail op een iPad of tablet. - Laptop of tablet les aan huis. U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan DigiBeter? Neemt u dan contact op. U zal snel en netjes te woord worden gestaan..

  Naar DigiBeter contact website

 • Gezin in Flow coaching

  Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.. Trefwoorden van Gezin in Flow coaching : hulp, coach praktijk, oudercoaching, kindercoaching, Onderwijsondersteuning, persoonlijke coaching, hulp bij gedragsproblemen, hulp bij leerproblemen, hulp bij concentratieproblemen, .

  Naar Gezin in Flow coaching contact website

 • Spirit Click

  SpiritClick is een praktijk voor maatschappelijke hulpverlening op holistische grondslag.. Trefwoorden van Spirit Click : hulp, Coaching, maatschappelijke hulpverlening, psychosociale hulpverlening, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, .

  Naar Spirit Click contact website