Zin in Zingen

Een cursus van 9x waarin je het plezier van zingen en samen zingen kunt ervaren en een uitnodiging/uitdaging om een solo lied te gaan zingen.

Zin in Zingen

In deze cursus van om de week een bijeenkomst ontdek je (weer) het plezier van zingen. We werken naar een presentatie toe tijdens een kleinschalig, intiem open podium waar we dat wat we hebben gedaan en ervaren ten gehore brengen. Wij stimuleren je, helpen dmv stembevrijding oefeningen, simpele samenzang en dagen je uit jezelf te laten stralen. Het plezier en het genieten staat voorop. Door te ervaren en te doen zonder de lat hoger te leggen dan nodig zien we elke cursus weer dat mensen in hun blije element komen en werkelijk genieten. En dat is het mooiste geschenk dat je jezelf en een ander kunt geven....en dat klinkt dan weer door. Start cursus 20 januari. Om de week. Meer info: www.Lybertijn.nl

Geplaatst op vrijdag 20 december 2019.

Over Studio Lybertijn

Dit bericht is geschreven door Studio Lybertijn. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Amstelveen. Trefwoorden van Studio Lybertijn uit Amstelveen : spiritueel centrum, spiritueel consult, spirituele behandeling, familie opstellingen, helende reis, individuele gongsessie, personal coaching, personal coach, spirituele coaching, zondag meditaties, coaching persoonlijke groei, individuele gong sessie,.

Lees meer over Studio Lybertijn.