Online workshop etherische olie voor welzijn

Hoe kan je etherische oliën inzetten voor het welzijn van je familie en jezelf?

Online workshop etherische olie voor welzijn

Heb jij het ook dat je je overweldigd voelt door alle gebeurtenissen en veranderingen die dat met zich meebrengt? Het gevoel dat je de regie kwijt raakt over je leven?

Ik snap dat heel goed en wil graag met je delen welke eenvoudige en snelle manier ik gebruik om hiermee te dealen. Zeker als zorgmoeder wordt je extra vaak door deze gevoelens overvallen. Ik wil graag met je delen wat ik doe om hiermee te dealen.

Daarom geef ik zaterdag avond om 20 uur een Zoom presentatie. Deze informatie is echt niet alleen voor zorgouders, maar voor iedereen toepasbaar. Het kost je maar een uurtje van je tijd... en wie weet zie jij, net als ik, straks ook weer het licht aan het einde van de tunnel.

Als je het fijn vindt om hem te volgen, kan je je opgeven via deze link: https://zoom.us/meeting/register/tJ0ufuigqD0qGNQHfK-rgU7VjB67IJjZlK0c

Meer info over de presentatie vind je hier: https://www.facebook.com/events/1041210302979868

Geplaatst op donderdag 1 oktober 2020.

Over Essential Freedom

Dit bericht is geschreven door Essential Freedom. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Amstelveen. Trefwoorden van Essential Freedom uit Uithoorn : Welzijn, Aroma massage, Healing Touch, aroma therapie, energetisch in balans, holistische therapie, essentiële oliën, energetische technieken, emotionele ondersteuning, mentale ondersteuning, healing touch for animals.

Lees meer over Essential Freedom.