Loop je vast? Kom je niet verder in het leven door een negatieve ervaring of door een negatief zelfbeeld?

Lukt het je maar niet om door te pakken? Voel je je zowel lichamelijk als geestelijk uitgeput? Ik heb een oplossing voor je. Ik kan je begeleiden om van overleven, naar leven te gaan en zelfs weer naar genieten van het leven.

Loop je vast? Kom je niet verder in het leven door een negatieve ervaring of door een negatief zelfbeeld?

Ik ben Anneloes Mulder van Essential Freedom en ik ben gespecialiseerd in het begeleiden naar een optimale fysieke, mentale en emotionele balans. Dit doe ik op een holistische manier waarbij de kracht van geur en frequenties de hoofdrol spelen. Bijvoorbeeld met aromamassages en Aroma Freedom Technique.

Hierdoor kom je zowel lichamelijk als geestelijk weer goed in je vel te zitten. Dit merk je doordat je beter gaat slapen, je voelt je fitter en vitaler, je voelt je mentaal sterker en emotioneel in balans, eventuele nieuwe tegenslagen kan je makkelijker opvangen.

Wil jij ook weer kunnen genieten? Neem dan contact met me op en dan kijken we samen wat mogelijk is.

JIJ BENT HET WAARD

Geplaatst op maandag 26 oktober 2020.

Over Essential Freedom

Dit bericht is geschreven door Essential Freedom. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Amstelveen. Trefwoorden van Essential Freedom uit Uithoorn : Welzijn, Aroma massage, Healing Touch, aroma therapie, energetisch in balans, holistische therapie, essentiële oliën, energetische technieken, emotionele ondersteuning, mentale ondersteuning, healing touch for animals.

Lees meer over Essential Freedom.