JOYSING @P60 Amstelveen

Inloop 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Gratis aanmelding via www.Joysing

JOYSING @P60 Amstelveen

JoySingNL is voor iedereen die graag volop zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. Het is een leuke manier om de Nederlandse taal beter te leren - ook je gelukshormoon endorfine wordt geactiveerd. Internationals en mensen die hier zijn opgegroeit iedereen is welkom!

Nummers van Nederlandse artiesten worden een uur lang gecoverd onder begeleiding van zangeres Francisca Burgos en componist/ muzikant Harto Soemodihardjo. De teksten zijn eenvoudig en ze zullen de tijd nemen om het lied uit te leggen. Je kunt meezingen terwijl je de tekst op het scherm leest. Na een uur staat de bar open voor een drankje en om ervaringen met elkaar te delen.

Toegang is gratis, maar om teleurstelling aan de deur te voorkomen moet je je wel even registreren. Kijk voor registratie en meer informatie op www.joysing.nl

Geplaatst op vrijdag 1 november 2019.

Over Francisca zingt

Dit bericht is geschreven door Francisca zingt. Het bedrijf valt onder entertainment uit Amstelveen. Trefwoorden van Francisca zingt uit Amstelveen : zangeres, muziek entertainment, zangeres inhuren, pop zangeres, jazz zangers, reggae zangeres, funk 'n soul zangeres, zang entertainment, zangeres Nederlandstalig, salsa zangeres, band optreden, solo zangeres, feestband optreden, zangeres voor privé feest, zangeres voor bedrijfsfeest, feestband,uitgaan, avondje uit, dansmuziek,dansen,.

Lees meer over Francisca zingt.