Zeewind in Amstelveen

Schoonheidssalon Zeewind | Halen het mooiste uit uw huid en contouren.

Over Zeewind

Zeewind valt onder de rubriek schoonheidssalon in Amstelveen.

Bij Schoonheidssalon Zeewind zijn ze gespecialiseerd in gelaats- en lichaamsverzorging, zij halen het mooiste uit uw huid en contouren. Schoonheidssalon Zeewind werkt vanuit de totaalkosmetiek: totale verzorging die de kracht van vitaliteit van het lichaam verbeterd en helpt behouden.

Schoonheidssalon Zeewind is gevestigd in het ''Oude Dorp'' van Amstelveen, sinds 1995. Schoonheidssalon Zeewind wordt gerund door Hanna Hasnaoui, zij heeft jarenlange ervaring op het gebied van Thalasso en weet de meer traditionele schoonheidsbehandelingen te combineren met de nieuwste technieken en producten. Schoonheidssalon Zeewind richt zich naast de traditionele behandelingen ook op thalossotherapie, dat is een behandelmethode die een zeer revitaliserende werking heeft. De thalosso behandelingen hebben in al die jaren bewezen dat het een zeel doelgerichte methode is om iemand weer helemaal fris op de rails te zetten.

Thalassobehandelingen zijn gebaseerd op een combinatie van zeeproducten: water en algen. Bij stress zie je onder andere dat spieren verkrampt zijn. Daardoor kan het lichaam de afvalstoffen niet goed afvoeren. En als je lichaam vol zit met die stoffen, verbruik je veel meer energie dan noodzakelijk is.

Algen werken ontgiftend en ontslakkend. In combinatie met de massages kun je zo heel goed afvalstoffen afvoeren waardoor je je meteen een stuk fitter voelt.

Stress en geen tijd voor een hele dag ontspannen in een beautycentrum? Schoonheidssalon Zeewind kan diezelfde mate van ontspanning in slechts drie uur tot stand brengen.

De behandelingen die Schoonheidssalon Zeewind onder andere biedt zijn:

- Definitief ontharen TRISOM

- Cellulite behandeling T-Shape

- Ontharen met ELOS

- Huidverjonging Ematrix

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zeewind uit de rubriek schoonheidssalon uit Amstelveen is gevestigd aan de Dorpsstraat 45 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-6453509.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Zeewind zijn o.a. :