UP Coaching in Amstelveen

Heart Intelligence Agent | Voor iedereen die weer verliefd wil worden op zijn leven.

Over UP Coaching

UP Coaching valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

Hoe zachter je bent voor jezelf, des te zachter is het leven voor jou.

Welkom bij UP Coaching. Ik ben Martina (Heart Intelligence Agent). Ik laat mensen weer verliefd worden op hun eigen leven. Dit doe ik door ze weer in verbinding te brengen met zichzelf en van daaruit met de wereld om zich heen.

De adem is hierin een heel mooi tool. Ik heb een video op mijn website waarin ik je uitleg wat ik voor jou kan betekenen en hoe mijn eigen innerlijke reis begon.

Je kunt bij mij terecht voor je eigen innerlijke reis. Meer balans en weer verliefd worden op je eigen leven.

Aanbod: - Natuurgeneeskunde. - Mind2HeartShift. - Heartmath. - Ademwerk. - Executive Coaching.

Maar ook voor online trainingen ben je bij mij op het juiste adres. Kies voor een ADD Crusher Training, of HeartMath. Of kies bijvoorbeeld voor de "7 Steps of manifestation". Kijk voor het hele aanbod even op mijn website. EN DOE OOK MEE AAN MIJN GRATIS INTRODUCTIECURSUS MIND2HEARTSHIFT!

Voel jij je ook geregeld uitgeput? Of overprikkeld? Moe van alles, of het nu door je werk of relatie komt, je familie, door corona en alle regels eromheen of wat dan ook. Of ben je gewoon even de weg kwijt?

Dan is mijn boek hét boek voor jou. Mind2HeartShift. De 7 geheimen van een gelukkig leven brengt je hoofd weer in verbinding met je hart en daarmee jezelf met jezelf en met anderen. Te bestellen voor: €24.95


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

UP Coaching uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Essenlaan 60 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46756111.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij UP Coaching zijn o.a. :