Truemind Mindfulness & Acupunctuur in Amstelveen

Kwaliteiten als liefde, vreugde en wijsheid kunnen weer wakker worden door de juiste benadering!!!

Over Truemind Mindfulness & Acupunctuur

Truemind Mindfulness & Acupunctuur valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

Mevr. E. van Rheenen is het gezicht achter Truemind Mindfulness & Acupunctuur.

Deelnemen bij mindfulness training ondersteunt de trainer je. True Mind-trainers zitten midden in het leven en hebben een deel van het ontwikkelingspad voltooid. Door deze persoonlijke ervaringen kunnen ze je helpen. Professioneel Mindfulness is een vaardigheid die iedereen kan leren. Verrijk je leven en breng jezelf en de mensen om je heen geluk. Door mindfulness in je dagelijkse leven te houden, kun je de dingen van de dag met meer ruimte en inzicht behandelen.

Door training en lichaamsbeweging veranderen de hersenen zichzelf. MRI-scanonderzoek toont aan dat tijdens het acht weken durende oefenproces, plus een half uur beweging per dag, meetbare veranderingen in grijze stof werden waargenomen op de volgende gebieden:

* Hippocampus, toename van geheugen, leervermogen, mededogen en introspectie.

* Amygdala, deze vermindering van klieren speelt een belangrijke rol bij angst en stress in het emotionele brein.

Hierdoor kun je beter begrijpen dat mindfulness spanning, rusteloosheid, vermoeidheid, stress, angst, burn-out, angst, slaapproblemen en depressie kan verlichten.

Wil jij weten of een van onze mindfulness trainingen of acupunctuurbehandelingen geschikt zijn voor jouw klachten? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Truemind Mindfulness & Acupunctuur uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Herman de Manlaan 5 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-6473093.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Truemind Mindfulness & Acupunctuur zijn o.a. :