The Coaching Experience in Amstelveen

The Coaching Experience: Succesvol coachings- en trainingsbureau.

Over The Coaching Experience

The Coaching Experience valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

Zit je vast in belemmerende patronen en wil je in beweging komen? Dan ben jij bij The Coaching Experience op het juiste adres. Want wij helpen jou om belemmerende strategie├źn los te laten, je horizon te verbreden en je ongekende mogelijkheden te benutten.

The Coaching Experience is een succesvol coachings- en trainingsbureau dat actief is binnen de zakelijke markt en de overheid en daarnaast particulieren begeleidt. Cees Stegenga, senior coach en psycholoog, is de drijvende kracht achter The Coaching Experience. Hij heeft veel expertise opgebouwd op het gebied van burn-outbegeleiding en stressmanagement. Zijn aanpak is onderscheidend: hij werkt namelijk vanuit diverse disciplines zoals psychologie, haptonomie, systemisch werken en oplossingsgericht coachen. Dit maakt dat cli├źnten eerder hun doelen bereiken en de veranderingen ook duurzaam zijn. .

Als je meer informatie wil, kijk dan op de website www.thecoachingexperience.nl. Daar kun je ook een stresstest doen om inzicht te krijgen in je stressniveau.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The Coaching Experience uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Van Spaenstraat 18 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53154961.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij The Coaching Experience zijn o.a. :