't Eigen Wijsje in Amstelveen

Professionele en kleinschalige kinderopvang (0 - 4 jaar) op 3 unieke locaties in Amstelveen!

Over 't Eigen Wijsje

't Eigen Wijsje valt onder de rubriek kinderopvang uit Amstelveen.

Wij zijn Zahra Azadmanesh en Monique Bizzo, de trotse eigenaresses van 't Eigen Wijsje, wij zijn een kleinschalige opvang met als doel de ontplooiing van het kind te bevorderen. De kleinschaligheid van onze opvang zorgt er tevens voor dat we een zeer nauw contact hebben met het kind en de ouder, wij kennen de achtergronden van het gezin, hierdoor kunnen we zeer nauw samenwerken met u als ouder.

Wij bieden een vast dagritme wat voor rust en regelmaat zorgt, daarnaast hebben we een duidelijke pedagogische visie. Alle 3 onze locaties zijn gevestigd in een prachtige groene omgeving, aan het bos of in een park. Op deze manier komen de kinderen dagelijks in aanraking met de natuur.

Waarom ’t Eigen Wijsje; * ’t Eigen Wijsje is ontstaan vanuit de passie van de directie voor kleinschalige kinderopvang, waarbij de visie is “ontplooiing door kleinschaligheid” * Alle locaties ’t Eigen Wijsje zijn gevestigd in een mooie groene omgeving. Het kind maakt hierdoor dagelijks kennis met de natuur. * ’t Eigen Wijsje werkt met een duidelijk dagritme en Pedagogische visie. * ’t Eigen Wijsje werkt met een thema gerichte leermethode de Piramide, waarbij tevens gekeken wordt welk specifiek aanbod elk kind nodig heeft. * Bij ’t Eigen Wijsje wordt gekeken naar de kwaliteiten en behoeftes van elk kind… “is het een kleine schilder in de dop of misschien is rekenen wel zijn favoriete bezigheid…” * Bij ’t Eigen Wijsje wordt iedereen herkend, erkend en is er respect voor wensen van alle betrokkenen: kind, ouders en Pedagogisch Medewerksters (PM’s) * ’t Eigen Wijsje bestaat uit een vast en hecht team dat op zeer vakkundige wijze het Pedagogisch beleid toepast in de praktijk.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

't Eigen Wijsje uit de rubriek kinderopvang uit Amstelveen is gevestigd aan de Noorddammerlaan 22a in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-3452428.

Diensten en producten voor kinderopvang

Trefwoorden die horen bij 't Eigen Wijsje zijn o.a. :