Spirit Click in Amstelveen

SpiritClick is een praktijk voor maatschappelijke hulpverlening op holistische grondslag.

Over Spirit Click

Spirit Click valt onder de rubriek hulpverlening in Amstelveen.

SpiritClick is een praktijk voor maatschappelijke hulpverlening. SpiritClick zit gevestigd in Amstelveen.

uitgaande van een kosmisch mens-zijn. Een holistische aanpak is gericht op evenwicht - lichamelijk, maar ook emotioneel en spiritueel. Het betekent dat alle facetten van het mens-zijn in beschouwing wordt genomen, ?

Kun jij jezelf niet helemaal in de reguliere hulpverlening vinden en zoek je een combinatie tussen zowel reguliere als spirituele begeleiding, iemand die de brug kan zijn tussen beide werelden. Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk.

- Wil jij inzicht krijgen op de achterliggende redenen van jouw keuzes in het leven?? - Zijn er relatie of gezinsproblemen die begeleiding nodig hebben om tot andere inzichten te komen?? - Heb jij behoefte aan innerlijke rust en balans in je leven?? - Ben jij toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven, waarin jij jezelf weer in je kracht zet?? - Ben jij op zoek naar zowel lichamelijke als emotionele bewustwording?? - Heb jij acties of gedachtes die jou belemmeren in je dagelijkse functioneren??

Voor meer informatie ga dan naar de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Spirit Click uit de rubriek hulpverlening uit Amstelveen is gevestigd aan de Stationsstraat 22 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21576323.

Diensten en producten voor hulpverlening

Trefwoorden die horen bij Spirit Click zijn o.a. :