Sinnige BV in Amstelveen

Sinnige BV: Textiel & Interieurs voor de horeca.

Over Sinnige BV

Sinnige BV valt onder de rubriek groothandel in Amstelveen.

Sinnige BV is een veelzijdige leverancier voor de horeca en heeft diverse specialismen, zoals: Badlinnen, bedlinnen, tafellinnen, vloeren, raamdecoratie, event decoratie, outdoorkussens en boxsprings/hotelbedden.

U komt de producten van Sinnige BV onder andere tegen in: Uitvaartcentra, hotels, restaurants, bungalowparken, bed & breakfast, catering bedrijven, verhuurbedrijven, wasserijen, kapsalons en evenement organisaties.

Sinnige BV kan horeca de beste oplossingen bieden als het gaat om horecatextiel en -inrichting. Al ruim 50 jaar is dit bedrijf actief in de horeca branche.

Wanneer u kiest voor Sinnige BV, dan kiest u voor korte en duidelijke lijnen, een hoge servicegraad en producten van hele goede kwaliteit. Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw hotel of restaurant? Dan bent u hier aan het juiste adres.

U kunt bij Sinnige BV terecht voor diverse producten. Hieronder ziet u een overzicht:

- Tafellinnen.

- Bedlinnen.

- Badlinnen.

- Bedden en matrassen.

- Kussens en dekbedden.

- Raamdecoratie.

- Vloerbedekking.

- Outdoor.

- Event producten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sinnige BV uit de rubriek groothandel uit Amstelveen is gevestigd aan de Da Costalaan 58 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-6415220.

Diensten en producten voor groothandel

Trefwoorden die horen bij Sinnige BV zijn o.a. :