Sileo-Letselschade in Amstelveen

Sileo-Letselschade: 25 jaar kennis en ervaring in letselschadeafhandeling.

Over Sileo-Letselschade

Sileo-Letselschade valt onder de rubriek adviesbureau in Amstelveen.

De drijvende kracht achter Sileo-Letselschade is Rob Borninkhof. Rob is meer dan 25 jaar werkzaam in de letselschadebranche en hij is gek op zijn vak. Sileo-Letselschade houdt zich bezig met het bijstaan van slachtoffers van letselschade.

Na de schade de herstart..

De gevolgen van de schade zijn ingrijpend, niet alleen geestelijk en fysiek, maar ook financieel. U wilt graag genoegdoening, een herstart maken. Weet u niet hoe? Dan kan Sileo-Letselschade u met deskundig juridisch advies bijstaan met het verhalen van de schade. Zo kunt u zich richten op uw herstel en de toekomst.

Wanneer u dupe bent geworden van een ongeval, dan zijn er diverse vormen van schade die u op kunt lopen. onderstaande schadeposten komen in aanmerking voor een vergoeding. Het gaat om de volgende schadeposten:

- Immateriƫle schade.

- Zaakschade.

- Gevolgschade.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Sileo-Letselschade? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sileo-Letselschade uit de rubriek adviesbureau uit Amstelveen is gevestigd aan de Westhove 105 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10338492.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Sileo-Letselschade zijn o.a. :