Shine! in Amstelveen

Shine: van geleefd worden naar bewust 'zijn'.

Over Shine!

Shine! valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

Zit jij in de ‘wie ben ik’- en ‘wat wil ik’-fase en wil je verandering in je leven? Maar heb je nog het idee dat er iets in de weg staat?

Mijn naam is Caroline Laan en ik ben werkzaam als trainer, coach en spreker. Ik geloof er sterk in dat ieder mens, dus ook jij, in de kern, in staat is een gelukkig en vervullend leven te leiden. Door bepaalde omstandigheden kan je echter het contact met jezelf kwijtraken, waardoor het allemaal even minder stroomt.

Misschien herken je het… • Heb jij vaak het gevoel geleefd te worden? • Klamp jij je vast uit angst voor het onbekende? • Ben je bang om het verkeerde te kiezen? • Vind jij het moeilijk om grenzen te stellen? • Wil jij moeten veranderen in willen? • Zit die te hoge lat je vaak in de weg? • Word jij moe van je innerlijke kritische stem?

Middels mijn trainingen, masterclasses en 1-op-1 coaching help ik je weer in contact te komen met jezelf en jouw innerlijk weten, door je te leren je blik naar binnen te richten en, samen met jou, op zoek te gaan naar dat wat bij jou past. Te ontdekken wat jij nodig hebt om het weer te laten stromen. Bovendien leer ik je hoe je jouw wensen moeiteloos kunt manifesteren in jouw leven!

Ben jij klaar voor échte verandering? Kijk bij mijn aanbod op mijn website hoe ik je verder kan helpen.

Ik ontmoet je graag! Liefs Caroline


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Shine! uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Laan van Kronenburg 14 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46117931.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Shine! zijn o.a. :