San's Pedicure Salon in Amstelveen

San's Pedicure Salon, Vakkundig, persoonlijk, gezellig

Over San's Pedicure Salon

San's Pedicure Salon valt onder de rubriek pedicure uit Amstelveen.

Bent u opzoek naar een pedicure salon in Amstelveen? Dan bent u bij San's Pedicure Salon aan het juiste adres.

Ik ben Sandra Achterbergh en in april 2013 heb ik mijn eigen pedicuresalon geopend in Amstelveen. Ik ben volledig gediplomeerd en aangesloten bij de branchevereniging ProVoet. Het succes van mijn pedicuresalon heeft alles te maken met vakkennis en persoonlijke aandacht voor de klant. Ik sta garant voor vakmanschap, hygiëne en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Ik ontvang u graag in alle rust in mijn volledig professioneel ingerichte salon en werk volgens de richtlijnen van de Code van de Voetverzorging. Pedicure is een vak waar mijn hart ligt

We besteden 10 á 15 keer meer aandacht aan onze handen dan aan onze voeten, wat bijzonder is want je gebruikt je voeten minstens net zoveel.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

San's Pedicure Salon uit de rubriek pedicure uit Amstelveen is gevestigd aan de Jan Teulingslaan 50 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54233255.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij San's Pedicure Salon zijn o.a. :