Ris Kindercoaching in Amstelveen

Ris Kindercoaching: Kinder- en gezinscoach.

Over Ris Kindercoaching

Ris Kindercoaching valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

Kinderen hebben veel emoties en deze horen er ook bij. Echter zijn deze emoties voor sommige kinderen heel verwarrend. Ris Kindercoaching heeft een actieve manier van coachen en daarmee kan zij kinderen helpen om deze emoties om een prettige manier te kunnen uiten.

Samen met het kind zal Ris Kindercoaching kijken naar waar hij of zij op dat moment behoefte aan heeft. Dit kan een wandeling zijn of even trappen en stoten tegen een trapkussen. Ook kunnen coaching spellen of creatief bezig zijn op dat moment even fijn zijn.

Naast kindercoaching en gezinscoaching biedt Ris Kindercoaching ook bootcamp voor kinderen aan. Er worden diverse soorten bootcamps aangeboden. Hieronder ziet u een overzicht hiervan terug:

- Boeken bootcamp, workshop bos/scholen en sportteams, aqua feest, brandweerman feest, supermodel feest, superhelden feest, piraten feest, ninja feest, leger feest en geheim agent feest.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Ris Kindercoaching? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ris Kindercoaching uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de De Nessermolen 51 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46167578.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ris Kindercoaching zijn o.a. :