Quinspirations in Amstelveen

Quinspirations: Interieur ontwerp en realisatie.

Over Quinspirations

Quinspirations valt onder de rubriek interieur ontwerp uit Amstelveen.

De drijvende kracht achter Quinspirations is Monique Gomez de Mesquita - Vos. Monique is sfeermaker voor woon-, werk en leefomgeving. U kunt bij Monique terecht voor virtueel interieur advies, interieur ontwerp en realisatie.

Quinspirations geeft adviezen voor de inrichting van diverse ruimtes, in zowel de zakelijke als particuliere markt. Van winkel tot showroom, van tuin tot ontvangstruimte en van woonkamer tot kantoor. Uw droom kan werkelijkheid worden!

Monique levert projecten van het eerste ontwerp op de tekentafel tot de volledige realisatie. U kunt Monique ook advies vragen voor een gedeelte van het project. Alles is te realiseren.

Monique beschikt over een groot netwerk van vakmensen en betrouwbare specialisten. Met dit netwerk heeft Monique mooie projecten tot stand gebracht.

In 2008 heeft Monique People for Planet opgericht. In de People of Planet webshop (zie website) kunt u diverse leuke artikelen terug vinden, zoals: Ledlampen, meubilair en vele accessoires.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Quinspirations? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Quinspirations uit de rubriek interieur ontwerp uit Amstelveen is gevestigd aan de Logger 17 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34853333.

Diensten en producten voor interieur ontwerp

Trefwoorden die horen bij Quinspirations zijn o.a. :