Massagepraktijk Amstelveen in Amstelveen

Massage praktijk Amstelveen Meer energie,vitaliteit,geestkracht en gezondheid

Over Massagepraktijk Amstelveen

Massagepraktijk Amstelveen valt onder de rubriek massage in Amstelveen.

Welkom bij Massage praktijk Amstelveen

Massage praktijk Amstelveen valt onder de rubriek massage.

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren Massage praktijk? Dan bent u bij Massage praktijk aan het juiste adres!

Michel Gulicher is een Gediplomeerd masseur en heeft een massage opleiding in Amsterdam gedaan. ervaart u stress, Voelt u zich futloos of heeft u lichamelijke klachten?Massagetherapie Michel Gulicher kunt u daarbij helpen met vermindering van uw klachten en het versterken van uw gezondheid.

De eigenaar is een zeer betrokken en gepassioneerde masseuse. Hij weet goed de pijnlijke plekjes te vinden die extra aandacht nodig hebben en samen met u, door middel van ademhalingsinstructies, die plekjes weet te verzachten. Daarnaast weet hij u ook goed te laten relaxen met een heerlijke ontspanningsmassage. Echt een aanrader!

Wacht niet langer, Zij staan graag voor u klaar!

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. onze tarieven, contactgegevens en nog veel meer informatie kunt u vinden op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk Amstelveen uit de rubriek massage uit Amstelveen is gevestigd aan de ALPEN RONDWEG 102 B in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53179686.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk Amstelveen zijn o.a. :