Marlies Tan advies en mediation in Amstelveen

Marlies Tan advies en mediation: Coaching, advies en begeleiding op maat.

Over Marlies Tan advies en mediation

Marlies Tan advies en mediation valt onder de rubriek mediation uit Amstelveen.

Marlies is de drijvende kracht achter Marlies Tan advies en mediation. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van HR en is tevens werkzaam als arbeids- en organisatiepsycholoog en mediator. Kernwoorden van Marlies: zakelijk, integer, resultaatgericht en betrokken.

Bij Marlies Tan advies en mediation kunt u onder andere terecht voor:

- Advies en ontwikkeling: Voor HR vraagstukken bent u bij Marlies Tan advies en mediation aan het juiste adres. Dit kan gaan over HR professionaliseringstrajecten of talent management en leiderschapsontwikkeling.

-Profile Dynamics en MBTI: Wilt u meer inzicht in uw eigen persoonlijkheid of de drijfveren binnen uw team? Dan kunnen Profile Dynamics en MBTI u hier de juiste ondersteuning voor bieden.

- Mediation: Marlies is MfN Registermediator met als specialisaties arbeidsmediation en familiemediation (echtscheiding, ouderschapsplan opstellen e.d.). Mediation is een vorm van bemiddeling in conflicten die erop gericht is de communicatie tussen partijen (weer) op gang te brengen. Mediation biedt uitkomst in uiteenlopende en diverse conflictsituaties.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Marlies Tan advies en mediation.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marlies Tan advies en mediation uit de rubriek mediation uit Amstelveen is gevestigd aan de Legmeerdijk 65 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83225361.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Marlies Tan advies en mediation zijn o.a. :