Marion Geisler - Meer dan Mediation in Kudelstaart

Marion Geisler - Meer dan Mediation: coaching, training en relatie therapie.

Over Marion Geisler - Meer dan Mediation

Marion Geisler - Meer dan Mediation valt onder de rubriek mediation uit Amstelveen.

Marion Geisler biedt relatiecoaching (relatietherapie) en mediation aan voor partners met relatie problemen.

Marion zal samen met u werken aan onderlinge communicatie en gedragspatronen. Er zal gezocht worden naar een oplossing voor uw situatie en problemen. Dit kan gaan om een vaste relatie, partners in werkomgeving of leden van families in een conflictsituaties.

Marion zal samen met u gaan kijken welk doel u wilt bereiken en welke soort coaching daar het beste bij past. Ook coacht Marion individuele professionals met vragen op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Marion heeft vele jaren als interne coach bij een grote multinational gewerkt. Deze ervaring neemt zij mee tijdens de gesprekken. De blokkerende patronen zal ontdekt worden en zo kunt u deze gaan oplossen.

- Relatiecoaching en mediation. - Training presentatie vaardigheden voor ondernemers. - Contextuele benadering. - Personal coaching.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Marion Geisler - Meer dan Mediation? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marion Geisler - Meer dan Mediation uit de rubriek mediation uit Amstelveen is gevestigd aan de Cornelis Claaszbaas Hof 4 in Kudelstaart. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0297-328018.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Marion Geisler - Meer dan Mediation zijn o.a. :