Leeborent in Zwanenburg

Leeborent | Dé verhuurspecialist uit Amsterdam voor zakelijke en particuliere klanten.

Over Leeborent

Leeborent valt onder de rubriek verhuur in Amstelveen.

Al meer dan 18 jaar is Leeborent uit Amsterdam, dé specialist in verhuur, verkoop, reparatie en onderhoud van benodigdheden voor evenementen en de entertainment industrie. Kies voor hoge kwaliteit, optimale service en dienstverlening en een duurzame aanpak en huur bij Leeborent. Leeborent levert producten en diensten totaal service door heel Nederland tegen scherpe prijzen.

Overal waar activiteiten plaatsvinden, is energie nodig! Zonder energie, kan er (logischerwijs) helemaal geen activiteit plaatsvinden: een noodstroomaggregaat of dieselgenerator biedt daarom dé ultieme oplossing voor het opwekken van onmisbare energie in noodsituaties. Deze mobiele aggregaten leveren bovendien energie van 1kv tot 2000kva, en zijn geschikt voor de door u gewenste toepassingen. Daarnaast kan Leeborent ook tijdelijke netopvang door het donker heen of op verzoek synchroon aanbieden.

Leeborent verhuurt onder andere:

- Stroomaggregaten

- Netovername/netopvang/synchroon

- Groene stroom aggregaten

- Brandstof op locatie managment

Leeborent is technisch goed onderlegd en weet precies at u nodig heeft om van uw evenement een groot succes te maken. Uiteraard vinden zij dat hun mensen en uw spullen ook veilig moeten aankomen op locatie, daarom rijdt Leeborent met de recent wagenpark. De voertuigen bij Leeborent zijn helaas niet te huur, maar niet getreurd, Leeborent bezorgd op iedere locatie in Nederland.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Leeborent uit de rubriek verhuur uit Amstelveen is gevestigd aan de weerenweg 21-23 in zwanenburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-4976834.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Leeborent zijn o.a. :