Koolhaas Banket & IJs in Amstelveen

Koolhaas Banket & IJs: Ambachtelijk bereid kwaliteitsbanket en ijs.

Over Koolhaas Banket & IJs

Koolhaas Banket & IJs valt onder de rubriek bakkerij uit Amstelveen.

Koolhaas Banket & IJs is in 1958 opgericht en heeft dus erg veel ervaring met het maken van kwaliteitsbanket en ijs. Daarmee is Koolhaas Banket & IJs de banketspecialist van Amstelveen.

Over Koolhaas Banket & IJs:

De gezichten achter Koolhaas Banket & IJs zijn Monique en Johan Koolhaas. Beide staan zij met hun team voor u klaar met heerlijke banket- en ijs producten. Bij Koolhaas Banket & IJs draait het altijd om pure kwaliteit en (h)eerlijke smaken!

U kunt via de website gemakkelijk online uw bestelling doorgeven. Wilt u een leuke taart laten maken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De mogelijkheden ziet u terug op de website.

Op de website ziet u meer voorbeelden en informatie staan. U heeft een vraag aan Koolhaas Banket & IJs? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Koolhaas Banket & IJs uit de rubriek bakkerij uit Amstelveen is gevestigd aan de Mr. G. Groen van Prinstererlaan 85-86 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-6415291.

Diensten en producten voor bakkerij

Trefwoorden die horen bij Koolhaas Banket & IJs zijn o.a. :