Kookstudio De Pantry in Amstelveen

Kookstudio De Pantry

Over Kookstudio De Pantry

Kookstudio De Pantry valt onder de rubriek workshops uit Amstelveen.

Welkom op de profielpagina van Kookstudio De Pantry uit Amstelveen. Creatief koken is als een vorm van ontspanning, team building of gewoon om uw kookkennis te verruimen op een prettige manier. Wij bieden gezellige kookworkshops aan voor een ieder die heerlijk wil leren koken.

Op verschillende avonden en middagen organiseren wij Kookworkshops voor feestjes maar ook als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag met opa, oma en de kinderen, high tea, afscheidsborrel, jubileum borrel en verjaardagen.

De pantry is ook te boeken voor kleine gezelschappen vanaf 6 personen.

Gezellig met elkaar koken. Gezamenlijk de tafel dekken en onder het genot van een wijntje met z’n allen eten. Wij streven ernaar dat alle gerechten ook gewoon thuis te bereiden zijn.

Ook organiseren wij op de woensdag, vrijdag, zaterdag en zondagmiddag een kinderkookstudio voor kinderfeestjes en verjaardagen. Met elkaar lekkere dingen maken, opeten of mee naar huis nemen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen om onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kookstudio De Pantry uit de rubriek workshops uit Amstelveen is gevestigd aan de Dorpsstraat 51 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29012439.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Kookstudio De Pantry zijn o.a. :

Nieuws van Kookstudio De Pantry in Amstelveen

Nieuwe website

Nieuwe website

Workshop op maat met eigen menu keuze.