Hypnotherapie Barbara Corsetto in Amstelveen

Hypnotherapie Barbara Corsetto uit Amstelveen heeft geen profiel.

Wat doet Hypnotherapie Barbara Corsetto in Amstelveen

Hypnotherapie Barbara Corsetto is een geneeskunde uit Amstelveen. Men is gevestigd aan de Laan van Kronenburg 14. Het telefoonnummer van Hypnotherapie Barbara Corsetto in Amstelveen is 06-83560044.

Is Hypnotherapie Barbara Corsetto in Amstelveen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Amstelveenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Hypnotherapie Barbara Corsetto in Amstelveen valt onder de rubriek geneeskunde. Een geneeskunde uit Amstelveen levert onder andere :

Mijn naam is Barbara Corsetto en ik ben het gezicht achter de praktijk voor Hypnotherapie. Kort gezegd is hypnotherapie een vorm van psychotherapie waarin we gebruik maken van diverse hypnose- en gesprekstechnieken. Hypnose is te vergelijken met dagdromen. Een combinatie van diepe ontspanning en naar binnengebrachte aandacht waardoor je makkelijk aan je klachten of problemen kunt werken. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander geneeskunde

  • Essential Freedom

    Het doel is om het lichaam en de geest in balans te brengen !!. Trefwoorden van Essential Freedom : Welzijn, Aroma massage, Healing Touch, aroma therapie, energetisch in balans, holistische therapie, essentiële oliën, energetische technieken, emotionele ondersteuning, mentale ondersteuning, healing touch for animals.

    tel. 06-12119111, Briandflat 68, 1422TW in Uithoorn

    Meer over Essential Freedom contact website