Hypnotherapie Barbara Corsetto in Amstelveen

Hypnotherapie & meer....

Over Hypnotherapie Barbara Corsetto

Hypnotherapie Barbara Corsetto valt onder de rubriek geneeskunde in Amstelveen.

Mijn naam is Barbara Corsetto en ik ben het gezicht achter de praktijk voor Hypnotherapie. Kort gezegd is hypnotherapie een vorm van psychotherapie waarin we gebruik maken van diverse hypnose- en gesprekstechnieken. Hypnose is te vergelijken met dagdromen. Een combinatie van diepe ontspanning en naar binnengebrachte aandacht waardoor je makkelijk aan je klachten of problemen kunt werken.

Hypnotherapie is onder andere zeer effectief bij; spanningsklachten, slaapklachten, hyperventilatie, angsten, faalangst, trauma's en onverwerkte ervaringen.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het voorbereiden van zwangere vrouwen op de bevalling, via mijn methode HYPNOSE & BEVALLEN.

en ben ik gespecialiseerd in het behandelen van volwassen en kinderen met buikklachten; PRIKKELBARE DARMSYNDROOM EN ANDERE BUIKKLACHTEN.

Ook is hypnotherapie zeer effectief bij klachten die ontstaan zijn na door doormaken van CORONA/COVID 19. Klachten zoals stress, angst, verhoogde prikkelbaarheid, slecht slapen, paniekaanvallen etc.

Meer informatie kunt u vinden op mijn website: www.hypnotherapie.nu U kunt ook altijd contact met mij opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hypnotherapie Barbara Corsetto uit de rubriek geneeskunde uit Amstelveen is gevestigd aan de Laan van Kronenburg 14 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83560044.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Hypnotherapie Barbara Corsetto zijn o.a. :

Nieuws van Hypnotherapie Barbara Corsetto in Amstelveen