Gezin in Flow coaching in Amstelveen

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Over Gezin in Flow coaching

Gezin in Flow coaching valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

Maureen de Groot is de drijvende kracht achter Gezin in Flow coaching

Ik vind het geweldig om met kinderen en moeders/vrouwen te mogen werken. Datgene waar jij tegen aanloopt is voor mij als een puzzel die we samen gaan oplossen. Je ervaart dat je veel meer kunt dan je dacht, je hebt alleen maar een andere leermethode of een andere manier van denken en voelen nodig die wél werkt!

De diensten die ik aanbiedt in mijn praktijk:

- Oudercoaching; Bij dit traject gaan we diep in op datgene wat jou raakt en/of zorgen baart bij je kind, datgene waar jij mee zit. jij doet uitgebreid je verhaal waarbij ik veel vragen stel en jouw antwoorden opschrijf. Datgene wat jij zegt en hoe je het zegt is heel belangrijk, het is jouw verhaal en jouw taal die de kern bloot legt. Hierin ligt de boodschap die helemaal op jou gericht is. De vertaling die ik na het intake gesprek maak, bespreken we samen in een vervolgconsult. Dan volgt er nog een follow up gesprek, waarbij we gaan kijken of je nog iets nodig hebt en of ik nog iets voor jou en/of je kind kan doen. Vaak verandert er al heel veel nadat je de boodschap hebt ontvangen. Bewustwording is de grootste stap!

- Kindercoaching; Als je kind even wat minder lekker in zijn of haar vel zit of bepaalde situaties lastig vindt, kan het goed zijn om je kind te helpen hoe het hiermee om kan gaan. Dit kan je kind leren met een individuele training (kindercoaching). Dat wat je kind lastig vindt, vertalen we in een vaardigheid die we gaan oefenen. Dat doen we door middel van spelletjes, knutselen, bewegen, rollenspellen, opdrachten, enz. Het doel is dat je kind zich (weer) goed en eigen voelt! De ouders spelen hierin ook een hele belangrijke rol, kinderen kijken namelijk af bij hun ouders, ze spiegelen als het ware de volwassenen om hen heen.

- Onderwijsondersteuning; Ik geef hulp bij leer-, gedrag- en concentratieproblemen. Deze hulp geef ik zowel op basisscholen als bij mij in de praktijk.

Gezin in Flow coaching helpt kinderen, hun ouders en leerkrachten met leerproblemen, gedragsproblemen, emotionele problemen en alle voorkomende opvoedkwesties. Jullie krijgen hulp bij het (her)ontdekken van je eigen kracht en talenten, zodat je die in kan zetten in situaties die moeilijk of lastig zijn. Gezin in Flow coaching helpt door inzicht te bieden, te ondersteunen en te begeleiden naar verandering en verbetering.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gezin in Flow coaching uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Baken 14 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24143755.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Gezin in Flow coaching zijn o.a. :