Gewoon Petra in Amstelveen

Gewoon Petra uit Amstelveen heeft geen profiel.

Wat doet Gewoon Petra in Amstelveen

Gewoon Petra is een video uit Amstelveen. Men is gevestigd aan de De Eendracht 14. Het telefoonnummer van Gewoon Petra in Amstelveen is 0643221068.

Is Gewoon Petra in Amstelveen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Amstelveenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Gewoon Petra in Amstelveen valt onder de rubriek video. Een video uit Amstelveen levert onder andere :

Gewoon Petra; audio- en video producties voor bedrijven ik ben werkzaam in verschillende takken, Producent,regie, camera en montage. Ook houd ik mij bezig met videoregistraties kunst en cultuur, bedrijsfilms, minidocs, commercials, bruids-en begravenis reportages , tv programmamaker, verhalenverteller. dit beroep spreekt mij aan omdat ik het leuk vind om verhalen te vertellen die van belang zijn om te worden gehoord, en vaak mooie emotionele en intieme momenten mee mogen beleven. ik ben begonnen met deze functie in 2004 naar aanleiding van misstanden op de intensive care in VUMC. Gewoon Petra is een eenmanszaak dus ik werk alleen. Mijn doelstelling is het maken van Mooie producties waar de klant en ikzelf tevreden mee is.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review