Freedom in motion in Amstelveen

Freedom in motion: Mensendieck-Coaching-Training.

Over Freedom in motion

Freedom in motion valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

Welkom bij Freedom in motion.

De eigenaresse van Freedom in motion gelooft in de zelfredzaamheid van mensen. Wat zo mooi is aan haar vak is dat u geleerd wordt wat u zelf aan uw klachten kunt doen. Door te werken aan gedragsverandering heeft u niet alleen nu baat bij de therapie maar ook in de toekomst. Freedom in motion kan u behandelen in de praktijk of op uw locatie, thuis of op het werk.

Freedom in motion richt zich op mensen met de volgende klachten:

- Arbeid gerelateerde klachten. - Motorische klachten. - Heup-, knie- en voetklachten. - Zwangerschap gerelateerde klachten. - Incontinentieklachten. - Neurologische klachten. - Hoofdpijn en spanningsklachten. - Chronische aandoeningen. - Incontinentieklachten. - Nek-, schouder- en armklachten. - Houding- en beweging gerelateerde klachten. - Orthopedische klachten, bijvoorbeeld scoliose. - Rugklachten. - Ademhalingsklachten.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen. Wij staan graag te woord en bieden graag advies aan zodat u verder geholpen gaat worden. Schroomt u daarom niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Freedom in motion uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Meester Troelstralaan 9 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14638643.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Freedom in motion zijn o.a. :