Find Your Flow in Amstelveen

Find Your Flow ondersteunt jouw proces om meer flow in je leven te brengen.

Over Find Your Flow

Find Your Flow valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

Mevr. K. Smialy is de drijvende kracht achter Find Your Flow.

Find Your Flow is er voor jou om je op een holistische manier te ondersteunen en weer ‘back on track’ te helpen. Tune out en neem tijd voor reflectie. Samen werken we aan je hele systeem en herstellen we de verbinding van lichaam en geest. Zodat je weer stevig geworteld staat en toch flexibel mee beweegt met de stroom des levens.

De volgende diensten die FIND YOUR FLow aanbiedt:

- Coaching; Je wil vooruit maar je weet even niet hoe. De eerste stap naar verandering is bewustwording. Samen gaan we op reis, op zoek naar jouw weg. Om je kompas opnieuw in te stellen.

- Yoga; Yoga is meditatie in beweging. Meer dan alleen een workout voor je lichaam. Find Your Flow geeft privélessen voor zowel beginners als ook ervaren yogi’s. Ook bedrijfsyoga is mogelijk voor meer vitaliteit op de werkvloer.

- Massage; Een massage laat je vertragen en ontspannen. Als de omgeving even op de achtergrond verdwijnt, kom je makkelijker in contact met je lichaam. Zelfconnectie is jouw anker in het leven.

Als je in een flow zit dan gaat alles van zelf. Het kost geen extra moeite om te doen wat je doet, om te zijn wie je bent. Find Your Flow ondersteunt jouw proces om meer flow in je leven te brengen. Soms gaat dat via je lichaam en soms via je geest. Of door de combinatie van beide.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Find Your Flow uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Eleanor Rooseveltlaan 102 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29080530.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Find Your Flow zijn o.a. :