Essential Freedom in Uithoorn

Het doel is om het lichaam en de geest in balans te brengen !!

Over Essential Freedom

Essential Freedom valt onder de rubriek geneeskunde in Amstelveen.

Anneloes Mulder is de drijvende kracht achter Essential Freedom.

Ze heeft de opleiding Healing Touch for Animals (HTA) gedaan. Tijdens deze opleiding werden de essentiële oliën van Young Living geïntroduceerd als een hulpmiddel bij de HTA-technieken, maar ook als een techniek op zichzelf. Deze oliën hebben zo'n positieve impact op ons leven gehad, dat we uit de overleving stand geklommen zijn en weer volop kunnen genieten van het leven. Dat is iets wat ik iedereen gun. Vandaar dat ik mijn praktijk heb opgericht om ook anderen hiermee te ondersteunen.

Vrijheid is iets dat altijd hoog in mijn vaandel staat. Iets dat zeer belangrijk is voor mij. Ik moet me vrij voelen. Dat is dan ook iets wat ik graag aan mijn cliënten mee wil geven. Op welke manier zij dat ook willen ervaren. Vrijheid in denken, vrij van lichamelijke ongemakken, vrij van emotionele ballast en ook vrij van zorgen. Vrijheid om het leven te leiden waar je van droomt. Vrijheid is voor mij een essentie van het leven.

Deze vrijheid heb ik voor mezelf bereikt met de essentiële oliën van Young Living en daarom heb ik mij gericht op het gebruik van deze oliën in mijn praktijk. Er zijn diverse behandelingen waar deze oliën in geïntegreerd zijn.

Behandelingen:

- Scans. Met behulp van een scan kan precies bepaald worden welke olie of supplement jou het beste kan ondersteunen.

- Aroma Massages. Hierbij worden essentiële oliën op de voeten en/of de rug met specifieke technieken aangebracht. De technieken worden zo gekozen dat de oliën optimaal hun werk kunnen doen. Ik maak gebruik van verschillende technieken.

- Emotionele en mentale ondersteuning.

- Healing Touch. De essentiële oliën van Young Living kunnen ook op emotioneel en mentaal gebied zeker een helpende hand bieden.

- Dieren.Healing Touch for Animals is een complementaire behandelwijze voor dieren die de weerstand en het zelfhelend vermogen activeert. Er wordt gewerkt met energetische technieken d.m.v. zachte aanrakingen die speciaal voor dieren zijn ontwikkeld.

Daarnaast geeft ze ook workshop/cursussen:

- Essentiële Oliën. Deze zijn effectief en eenvoudig in gebruik. Daarnaast hebben ze ook nog de plezierige eigenschap dat ze heerlijk ruiken. Zo vang je twee vliegen in 1 klap.

- Raindrop Technique, 1-daagse cursus Raindrop Technique met theorie en praktijk. Raindrop Technique is een massage met het gebruik van essentiële oliën van Young Living, waarbij je zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel weer in balans gebracht wordt.

Voor meer informatie en mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Essential Freedom uit de rubriek geneeskunde uit Amstelveen is gevestigd aan de Briandflat 68 in Uithoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12119111.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Essential Freedom zijn o.a. :

Nieuws van Essential Freedom in Uithoorn

Loop je vast? Kom je niet verder in het leven door een negatieve ervaring of door een negatief zelfbeeld?

Loop je vast? Kom je niet verder in het leven door een negatieve ervaring of door een negatief zelfbeeld?

Lukt het je maar niet om door te pakken? Voel je je zowel lichamelijk als geestelijk uitgeput? Ik heb een oplossing voor je. Ik kan je begeleiden om van overleven, naar leven te gaan en zelfs weer naar genieten van het leven.

Online workshop etherische olie voor welzijn

Online workshop etherische olie voor welzijn

Hoe kan je etherische oliën inzetten voor het welzijn van je familie en jezelf?