DigiBeter in Amstelveen

DigiBeter: Voor persoonlijke computerhulp aan huis of op afstand!

Over DigiBeter

DigiBeter valt onder de rubriek internetbedrijf in Amstelveen.

De drijvende kracht achter DigiBeter is Robin Kok. Robin is recentelijk afgestudeerd HBO-ICT (game development). Per 1 juli 2018 is Robin als ZZP'er begonnen onder de naam DigiBeter. Na 4 jaar ervaring op te hebben gedaan, is het nu tijd voor Robin om voor haarzelf te gaan beginnen.

DigiBeter biedt persoonlijke computerhulp aan huis of op afstand aan. U kunt bij DigiBeter terecht voor diverse diensten/werkzaamheden. Hieronder ziet u een overzicht van diensten die aangeboden worden:

- Opschonen, e-mail instellen, back-up instellen en virusscanner nakijken op uw computer of laptop. - Netwerk en Wifi hulp. - Installeren printers en scanners. - Versnellen, opschonen, instellen en installeren van apps op een iPhone of ander smartphone. - Opschonen, installeren van apps en instellen van uw e-mail op een iPad of tablet. - Laptop of tablet les aan huis.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan DigiBeter? Neemt u dan contact op. U zal snel en netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review