De Spaanse Schuur in Uithoorn

De Spaanse Schuur: Een smaakvol assortiment met o.a. de beste ham, worsten en ambachtelijke kazen.

Over De Spaanse Schuur

De Spaanse Schuur valt onder de rubriek delicatessen uit Amstelveen.

De Spaanse Schuur De Spaanse Schuur is een familiebedrijf en heeft zijn oorsprong in Noord-Spanje waar onze oom 35 jaar geleden besloot zijn passie te volgen en startte met de distributie van 'de beste ham ter wereld' Al snel nam die eigen varkens en liet die bij hem opgroeien.

Ook is er een Spaanse Schuur in Amstelveen. Deze Spaanse Schuur is er sinds 2012 en sinds toen waren ook de Iberische delicatessen in Nederland verkrijgbaar. De Spaanse Schuur heeft de hoogst gekwalificeerde pata Negra maar ook een smaakvol assortiment Iberico worsten en ambachtelijke kazen.

De producten die wij o.a. bieden:

Iberische ham - Jamón Ibérico. - Jamón Iberico de Bellota D.O. - Paleta Ibérica de Cebo. - Jamón Serrano Gran Reserva. Delicatessen - Lomo Iberico de Bellota. - Lomito Iberico de Bellota. - Salchichón Ibérico de Bellota. - Chorizo Ibérico de Bellota. Kazen - Cabra curado en semicurado. - Zamorano Oveja curado en semicurado.

Wilt u graag meer informatie over onze heerlijke producten? Neem dan eens een kijkje op onze website. Ook staat daar dingen vermeld over de herkomst en natuurlijk de prijslijst. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Spaanse Schuur uit de rubriek delicatessen uit Amstelveen is gevestigd aan de Molenlaan 11b in Uithoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41434725.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij De Spaanse Schuur zijn o.a. :