De Nature Of in Amsterdam

De Nature Of | Wanneer jij jezelf kent, is de wereld om je heen heel eenvoudig!

Over De Nature Of

De Nature Of valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

Je even zal essentieel verbeteren en nooit meer hetzelfde zijn. ''De Nature Of'' gaat uit van eenheid of heelheid en het herstellen naar die eenheid of heelheid.

Bij ''De Nature Of'' bent u op de juiste plaats voor coaching, ondersteuning, begeleiding, hulp, herstel en training voor allerlei veel voorkomende gezondheidsklachten zoals:

- Angst en stress klachten

- Depressie

- Burn-out klachten

- Verslavingsproblematiek

- Eenzaamheidsklachten

- Relatieproblematiek

- Covid klachten

En/of het verkrijgen van inzichten en kwaliteiten:

- Over jezelf

- Over anderen

Voor bijvoorbeeld loopbaanplanning en/of conflictbeheersing

De behandelingen die gegeven worden door ''De Nature Of'' zijn uitgebalanceerde energetische behandelingen. Zij hebben tot doel jou weer in eenheid of heelheid te brengen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Bij ''De Nature Of'' draait alles om balans, om evenwicht, gelijkwaardigheid, totaalheid, eenheid en veelheid. De ''De Nature Of'' heeft de kennis van helende handen en technieken die al duizenden jaren (energetisch) succesvol is.

''De Nature Of'' heeft een compleet scala aan (geleide) meditatie vormen en technieken. Alles om je in een staat van volledige rust en ontspanning te brengen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Nature Of uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Oeverpad 436 in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14528377.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Nature Of zijn o.a. :