Confidente in Amstelveen

Confidente: Nabestaanden hebben al genoeg te verwerken.

Over Confidente

Confidente valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

De drijvende kracht achter Confidente is Nono Schrader. Confidente is opgericht voor mensen die na het verlies van een dierbare, zorg en steun nodig hebben. Met begrip voor de situatie en oog voor detail zal Nono of één van de consultants, u helpen op het snijvlak van zakelijkheid en empathie.

U kunt bij Confidente terecht voor diverse diensten. Hieronder ziet u een overzicht van deze diensten:

- Afhandeling nalatenschappen: Na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld worden. Dit zijn een aantal zaken waar Confidente u bij kan helpen: Financiële zaken, juridische zaken, belastingzaken na overlijden, praktische zaken, zaken met betrekking tot zorg voor bijvoorbeeld kinderen.

- Administratieve diensten: Kunt u ondersteuning gebruiken bij uw administratie, (digitaal) communiceren met bedrijven of instanties of bij uw (bank) zaken? Dan helpt Confidente daar graag bij.

- Vooraf regelen: U kunt voor het overlijden diverse zaken en uw wensen vast laten leggen. Confidente helpt u hier graag bij.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en de mogelijkheden. Heeft u een vraag aan Confidente? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Confidente uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Coba Ritsemahof 1 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-6756711.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Confidente zijn o.a. :