Coachpraktijk Voorwaarts in Aalsmeer

Paarden reageren op mensen en emoties. Zij spiegelen hoe men zich voelt!

Over Coachpraktijk Voorwaarts

Coachpraktijk Voorwaarts valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

Mevr. E. Groeneveld is de drijvende kracht achter Coachpraktijk Voorwaarts.

Mijn werk als levenscoach doe ik in de buitenlucht met onze paarden. Dit houd in dat ik mensen begeleid bij het vinden van hun eigen oplossingen en hulpvragen. Naast het coachen en een baan in gezondheidszorg, begeleid ik elke week een dagdeel meervoudig gehandicapte mensen met therapeutisch paardrijden. Ik vind het fantastische om te zie wat paarden voor deze mensen kunnen betekenen. Naast het plezier zie je ontspanning, betere lichaamsbeheersing en een emotionele ontwikkeling ontstaan.

Het inspireert mij enorm als mensen met behulp van paarden voelen, ervaren wie zij werkelijk zijn en dat mensen in contact komen met hun kracht, wijsheid, plezier en liefde. Een ervaring als deze laat je nooit meer los en kan diepgaande veranderingen tot gevolg hebben.

Elke sessie die ik geef wordt als een bijzondere, unieke gebeurtenis ervaren, waarbij men meestal blij verrast is. Wat onze paarden bij mensen losmaken is vaak zo speciaal, dat ik het bijzonder blijf vinden dat ik dit met hun kan delen.

Door de diverse bijscholingen en een groot stuk eigen gevoel, ben ik gespecialiseerd tot kindercoach en coach voor kinderen met een beperking. Mijn passie en liefde voor het werken met mensen en dieren in de natuur, heeft uiteindelijk geleid tot “Coachpraktijk Voorwaarts”.

Coachpraktijk Voorwaarts verzorgt coachingssessies voor mensen. Coaching is bedoeld voor iedereen die een persoonlijke ontwikkeling wil ondergaan op het gebied van werk, partnerrelatie, persoonlijke ontwikkeling, zoals bijvoorbeeld: grenzen aangeven, zelfvertrouwen, weerbaarheid, leiding geven etc. Coachpraktijk Voorwaarts roept daarbij de hulp in van paarden. Het is een mogelijkheid om op een ontspannen en krachtige manier te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring met paarden hebt, of paarden zelfs eng vindt. De paarden kunnen zowel van nabij als op afstand ingezet worden. De coach zorgt voor een veilige omgeving en heeft respect voor jouw grenzen en jouw ontwikkelingstempo.

Coachpraktijk Voorwaarts werkt vanuit een open houding, zonder oordeel. De focus ligt op het vinden van oplossingen en niet op het uitdiepen van problematiek. Het uitgangspunt hierbij is dat iedereen de oplossing voor zijn of haar vragen zelf in zich heeft. Samen met de coach ga jij op zoek naar jouw mogelijkheden en talenten om deze - eigen - oplossing te vinden. Coach en paard werken samen om jou te stimuleren over jou zelf en anderen na te denken en je eigen oplossing te vinden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachpraktijk Voorwaarts uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Mendelstraat 82 in Aalsmeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81186969.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachpraktijk Voorwaarts zijn o.a. :