Coachingdejong in Aalsmeer

Dé coach voor professionals in de spits van hun leven.

Over Coachingdejong

Coachingdejong valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

Ingrid de Jong is de drijvende kracht achter Coachingdejong.

Jou begeleiden bij het vinden van je eigen antwoorden en oplossingen bij de soms zo verdraaid lastige vragen en dilemma’s waar je mee te dealen kunt hebben, daar word ik gelukkig van. Voor mij is het essentieel dat jij zo op je plek bent in mijn praktijk dat je alle ruimte ervaart om je verder of steviger te ontwikkelen, je te laten inspireren en te motiveren om zodoende het beste uit jezelf te halen.

Je kunt mij omschrijven als een toegankelijke, no-nonsens coach, die zegt waar het werkelijk om gaat. Mijn aanpak onderscheidt zich in helderheid, duidelijkheid en energie gevend. Geen zweverig gedoe, maar voortvarend aan de slag. Verdieping en échte aandacht in jou en jouw specifieke situatie is uiteraard cruciaal.

Coaching betekent voor mij, mensen ondersteunen en uitdagen in een inzicht- en ontwikkelingsproces, een professionele begeleidingsvorm die je kunt inzetten als er zaken in je werkzame- of privéleven niet lekker lopen, stagneren of waar je gewoonweg verandering in wilt. Als coach kan ik jou hierbij begeleiden.

Coachtrajecten:

- Carrière coaching

- Leiderschapscoaching

- Soft skill coaching

- Persoonlijke coaching

Wil je meer weten over de trajecten die ik aanbied, mijn werkwijze en hoe ik jou verder kan helpen? Plan dan een vrijblijvend gesprek bij mij in.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachingdejong uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Karperstraat 35 in Aalsmeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21838274.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachingdejong zijn o.a. :