Coaching Bijdehand in Uithoorn

Coaching Bijdehand: Coaching op maat voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Over Coaching Bijdehand

Coaching Bijdehand valt onder de rubriek coaching uit Amstelveen.

De drijvende kracht achter Coaching Bijdehand is Renée Dekker-Nollen. Renée is met name gespecialiseerd in het werken met kinderen. Tevens heeft Renée diverse opleidingen gevolgd en staat kinderen en volwassen graag bij en helpt ze waar nodig.

Op sociaal, emotioneel of op leergebied kan het zijn dat een mens iets extra's nodig heeft. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek wordt er gekeken wat de hulpvraag is en hoeveel sessie er ongeveer nodig zullen zijn om tot het beste eind resultaat te komen. De sessies duren ongeveer een uur.

Bij Coaching Bijdehand wordt er gewerkt middels diverse technieken zoals:

- De MatriXmethode: Deze methode kan kinderen volwassenen met een leerprobleem of een sociaal- emotioneel probleem helpen.

- NLP methodiek: Door middel van taal kunnen onze gedachtes op een positieve manier worden beïnvloed. Waarbij je, je gelijk plezier en beter in je vel voelt zitten.

Tevens is Renée gespecialiseerd AD(H)D coach. Waarbij ze jongeren, kinderen volwassenen ondersteuning kan bieden.

Voor meer informatie, een overzicht van de tarieven en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van Coaching Bijdehand.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coaching Bijdehand uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Gaastmeer 32 in Uithoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22407328.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coaching Bijdehand zijn o.a. :