Clematis Voetreflexologie in Amstelveen

Clematis Voetreflexologie uit Amstelveen heeft geen profiel.

Wat doet Clematis Voetreflexologie in Amstelveen

Clematis Voetreflexologie is een geneeskunde uit Amstelveen. Men is gevestigd aan de Borssenburg 44. Het telefoonnummer van Clematis Voetreflexologie in Amstelveen is 06-27100503.

Is Clematis Voetreflexologie in Amstelveen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Amstelveenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Clematis Voetreflexologie in Amstelveen valt onder de rubriek geneeskunde. Een geneeskunde uit Amstelveen levert onder andere :

Heeft u last van vervelende pijnklachten of heeft u veel last van stress? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Clematis Voetreflexologie is de praktijk voor Voetreflexologie, Reiki, Zachte ontspannende schouder-,rug-, nekmassages, chakra en Bach bloesems. De drijvende kracht achter de praktijk is Mariska van der Zee, gediplomeerd voetreflexoloog. Voetreflexologie helpt u weer terug in balans te komen! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander geneeskunde

  • Essential Freedom

    Het doel is om het lichaam en de geest in balans te brengen !!. Trefwoorden van Essential Freedom : Welzijn, Aroma massage, Healing Touch, aroma therapie, energetisch in balans, holistische therapie, essentiële oliën, energetische technieken, emotionele ondersteuning, mentale ondersteuning, healing touch for animals.

    tel. 06-12119111, Briandflat 68, 1422TW in Uithoorn

    Meer over Essential Freedom contact website