CK's Hairstyling in Amstelveen

Ck's Hairstyling: Kapsalon voor dames, heren en kinderen.

Over CK's Hairstyling

CK's Hairstyling valt onder de rubriek kapper in Amstelveen.

Welkom Ck's Hairstyling! Wilt u ook graag een fris nieuw kapsel? Of wellicht een mooi nieuw kleurtje in uw haar? Dan bent u bij Ck's Hairstyling aan het juiste adres. Daarnaast kunt u uw haar laten stylen door Ck's Hairstyling? U kunt hier terecht voor uiteenlopende kappersbehandelingen.

Ck's Hairstyling is één van de weinige dames, heren en kinderkapsalon in Amstelveen. Ck's Hairstyling geeft niet iedereen standaard het nieuwste kapsel omdat dat toevallig in is. Er zal gekeken worden naar uw persoonlijkheid en wat voor u het beste kapsel is. Want met een goed kapsel die makkelijk in model te brengen is kunt u altijd met een goed gevoel over straat lopen.

Heeft u een vraag aan Ck's Hairstyling? Neemt u dan contact op om deze te bespreken. Ck's Hairstyling staat u graag te woord. Voor meer informatie kunt u ook altijd de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CK's Hairstyling uit de rubriek kapper uit Amstelveen is gevestigd aan de Oude Karselaan 4 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29392537.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij CK's Hairstyling zijn o.a. :