Charmed Jewels in Amstelveen

Maak een Zilveren sieraad met Zilverklei!

Over Charmed Jewels

Charmed Jewels valt onder de rubriek workshops uit Amstelveen.

Hoe leuk is het om je eigen sieraden te kunnen maken in een heerlijk ontspannen sfeer, dat is mogelijk bij Charmed Jewels. Het gezicht achter Charmed Jewels is Wendy van Toorenburg, inmiddels werk ik al ruim 10 jaar met zilverklei en het verrast mij steeds weer hoeveel prachtige creaties er gemaakt kunnen worden van zilverklei. Heeft u binnenkort een verjaardag of vrijgezellenfeest en zoekt u nog een leuke invulling voor de dag? Dan heet ik u van harte welkom in mijn atelier!

Workshops;

* Vrijgezellen Workshop

* Basis Workshop

* Bedrijfsuitje/ teambuilding

* Verjaardag workshop

* Korte workshop

Er zijn verschillende workshops mogelijk, variƫrend van 3 uur voor een vrijgezellendag, tot een workshop die bijvoorbeeld een hele dag duurt. De workshops worden gegeven door een gecertificeerd Art Clay instructeur.???

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Ik sta u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Charmed Jewels uit de rubriek workshops uit Amstelveen is gevestigd aan de Jacob van Lennepplantsoen 67 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24700835.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Charmed Jewels zijn o.a. :