C60 Olive Oil in Amstelveen

C60 Oliveoil: Jong & Gezond.

Over C60 Olive Oil

C60 Olive Oil valt onder de rubriek webshop in Amstelveen.

Wil jij je energie en uithoudingsvermogen verhogen? Dit kan met C60 olive oil. Jong & Gezond tot op zeer hoge leeftijd.

VERHOOG JE ENERGIE EN UITHOUDINGSVERMOGEN MET C60

C60 is een molecuul met 60 Koolstof atomen in de vorm van een basketbal. C60 is een bijzonder molecuul. De ontdekker van dit molecuul kreeg er de Nobelprijs voor. De bijzondere werking werd eigenlijk per ongeluk ontdekt als gevolg van toxiciteitsonderzoek van C60. Toen bleek dat C60 geheel niet toxisch was en de de proefdieren 2 tot bijna 3 keer zo lang bleven leven.

Talloze studies hebben verder onderbouwd dat het positieve effecten heeft voor dieren en planten. Als u wilt wachten op de wetenschappelijke resultaten bij mensen zult u nog 200-300 jaar moeten wachten als iemand dit onderzoek al wil gaan bekostigen. Dus de mensen die niet willen wachten en hun eigen proefdier willen zijn kunnen dit product inzetten!

Uit ervaring weten we dat sporters een forse toename ervaren in hun prestaties en uithoudingsvermogen. De hersteltijd is ook korter. Renners, wielrenners en gewichtsheffers hebben hier ook veel baat bij. C 60 is ook toegestaan door de NCAA. Het heeft ook positieve effecten op de huid en last but not least het herstelvermogen van het lichaam in het algemeen. Het effect is een ontoudering. Doordat het lichaam meer energie kan genereren is het lichaam in staat zich beter te herstellen (zie Jerry Tennant M.D.: Healing is Voltage). De anti-oxidatieve werking is ruim 170 keer zo groot als dat van vitamine C. Het heeft daardoor ook een goede bescherming tegen bestraling. Het motto is derhalve: Die very young and healthy at a very advanced old age.

C60 heeft goede antivirale en antibacteriele eigenschappen. C60 verwijdert de ontstekingscomponeneten en toxines uit het lichaam en stelt het lichaam daardoor in staat zichzelf te herstellen. C60 activeert ook de stamcellen van het immuunsysteem. In deze tijden van het Corona Virus is dat een heel goed en wenselijk effect om de cytokine crisis te voorkomen waar de meeste slachtoffers aan overlijden.

Dat impliceert dat als je de vruchten wilt plukken van C60 je ook na kunt gaan denken wat je allemaal wilt gaan doen in de tijd die hiermee gecreëerd wordt en gezond eten helpt daarbij, want oud worden met GMO en Roundup (zoals in uw lokale supermarkt verkrijgbaar) is desondanks toch zeer dubieus. C60 is niet bedoeld om zaken te diagnosticeren, te behandelen of te genezen. Bezoek daarvoor uw lokale arts.

Meer informatie en het aanbod kunt u in de webshop terug vinden. U kunt de artikelen/producten gemakkelijk en snel online bestellen. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.

HEEFT U EEN VRAAG OVER C60 OLIVE OIL? Stuur een email naar service@c60oliveoil.nl en we zullen met u in contact treden. Wij zijn bereikbaar van 10:00 – 16:00 uur.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

C60 Olive Oil uit de rubriek webshop uit Amstelveen is gevestigd aan de Straat van Magelhaens 23 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17413963.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij C60 Olive Oil zijn o.a. :