BodyContour Amstelveen in Amstelveen

Voel je jong, fit en energiek.

Over BodyContour Amstelveen

BodyContour Amstelveen valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Amstelveen.

Wilt u graag weer jong, fit en energiek door het leven? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! BodyContour Amstelveen biedt u verschillende behandelingen aan in een ontspannen sfeer en ook niet onbelangrijk; met blijvend resultaat.

Wij van BodyContour Amstelveen zijn steeds op zoek om de meest technologisch hoogstaande en effectieve behandelingen aan te bieden aan onze klanten.

Behandelingen;

* OZO System

* Power SlimĀ® afslankprogramma

* MedContour

* Slimpress lymfedrainage

* Lipofreeze

Bij ons in de salon word u ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee. We houden hierna een intake gesprek met u waarin we vooral luisteren naar wat u wilt en waardoor het volgens u komt dat u overgewicht hebt. Hierna zullen we samen een plan van aanpak maken om zo uw doelstellingen te kunnen behalen.

Wilt u graag meer informatie over ons? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens, wij staan u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BodyContour Amstelveen uit de rubriek schoonheidssalon uit Amstelveen is gevestigd aan de Asserring 149 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-8224171.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij BodyContour Amstelveen zijn o.a. :