BEyond YOU in Uithoorn

BEyond YOU: Leven & werken vanuit je essentie.

Over BEyond YOU

BEyond YOU valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

De drijvende kracht achter BEyond YOU is Marjon van Os. Marjon heeft als missie om bewustzijn te inspireren. Naast haar praktische en theoretische kennis kan zij als trainer en facilitator goed luisteren en bemiddelen.

Bij BEyond YOU kun je terecht voor professionele coaching en trainingen. Deze worden aangeboden in de particuliere en zakelijke sector. BEyond YOU staat voor Balans, Openheid en Vertrouwen.

Wil jij 'iets' in je leven veranderen maar weet je niet zo goed wat precies en hoe je dit moet aanpakken? Dan kun je samen met BEyond YOU contact maken met jouw stem, maak de stap naar je essentie: BE YOU. Je zult tijdens de coaching sessies leren om vanuit je essentie te leven en te werken en zo zal er een andere relatie met jezelf en je omgeving ontstaan.

Naast coaching sessies en trainingen biedt BEyond YOU ook een verhuur ruimte aan. Ben jij opzoek naar een ruimte om je trainingen te geven of bijeenkomsten te organiseren? Vraag dan eens naar de mogelijkheden. Voor meer informatie kun je ook een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BEyond YOU uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Krakeend 24 in Uithoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46436035.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij BEyond YOU zijn o.a. :