Beauty By Natisha in Amstelveen

Beauty by Natisha: Be beautiful inside and out.

Over Beauty By Natisha

Beauty By Natisha valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Amstelveen.

Beauty by Natisha staat voor totale verzorging en verbetering van huid en voor totale ontspanning.

Beauty By Natisha onderscheidt zich van andere salons door verzorging en advies aan te bieden, afgestemd op uw persoonlijke wensen. U wordt geholpen in een zeer gastvrije en ontspannen sfeer.

In het vernieuwde HealthCity in Amstelveen Zuid is Beauty By Natisha gevestigd. Een gespecialiseerde schoonheidssalon in alle beauty, voor zowel vrouwen als mannen. Je bent hier van harte welkom voor allerlei professionele behandelingen. Zoals huidverzorging, make-up, eyebrow shape en waxing. De salon is centraal gelegen en parkeren is gratis!

Dus wacht niet langer en maak met ons een afspraak. Een afspraak maken kan gemakkelijk over de telefoon of via onze website.

Heeft u wellicht interesse in één van onze behandelingen? Neemt u dan gauw een kijkje op onze website. Daar staan onze contactgegevens, tarieven en meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beauty By Natisha uit de rubriek schoonheidssalon uit Amstelveen is gevestigd aan de Van der Hooplaan 237 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22974194.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beauty By Natisha zijn o.a. :