BAM Coaching in Amstelveen

BAM Coaching

Over BAM Coaching

BAM Coaching valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

BAM Coaching in Amstelveen biedt u professionele begeleiding, door middel van individuele coaching, weerbaarheidstraining, agressie training, teambuilding en andere leerzame workshops op het gebied van zelfontwikkeling.

BAM Coaching verhoogt de kwaliteit van leven, met focus op zingeving en resultaat. BAM Coaching gelooft in de weerbaarheid van mensen en de kracht om te kunnen veranderen. De psyche erachter dient een hoger doel. Het gaat niet om willen winnen maar om een beter mens te worden en het leren omgaan met de grote kwesties van het leven.

BAM verzorgt op een enthousiaste wijze actieve workshops mentale en fysieke weerbaarheid op maat voor medewerkers van bedrijven, instellingen en de overheid. U kunt kiezen uit een zeer ruim aanbod van krijgskunsten. Zo bieden wij workshops; Karate, Krav Maga, Judo, Jiu Jitse en nog veel meer.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu een kijkje op onze eigen website. Daar staat namelijk nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BAM Coaching uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Laan van Kronenburg 14 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10824221.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij BAM Coaching zijn o.a. :