Artisto Amstelveen in Amstelveen

Artisto Amstelveen: Hobby- & kunstschildersmaterialen en lijstenmakerij.

Over Artisto Amstelveen

Artisto Amstelveen valt onder de rubriek hobbywinkel in Amstelveen.

Artisto Amstelveen is de leukste winkel van Amstelveen! U kunt hier namelijk terecht voor allerlei diverse hobby materialen en kunstschildersmaterialen. Daarnaast is er een lijstenmakerij en kunt u hier ook terecht voor leuke en leerzame partijen en workshops. Deze worden gegeven kinderen en volwassenen.

U kunt in de winkel een keuze maken uit allerlei diverse hobbymaterialen, teken materialen, schildersmaterialen, knutsel spullen, sieraden, presentatie en ontwerpmaterialen, en verantwoord en leuk knutselspeelgoed.

De lijstenmakerij:

U bent op zoek naar een mooie lijst die iets extra's kan toevoegen aan uw kunstwerk? Dan bent u hier aan het juiste adres. Artisto Amstelveen kan namelijk lijsten op maat maken. U krijgt professioneel en deskundig advies bij het kiezen van de vorm, kleur, het materiaal en de passe-partouts. U kunt onder andere uw tekeningen, 3D voorwerpen en kleding professioneel laten inlijsten.

Partijen en workshops:

Voor kinderen biedt Artisto Amstelveen leuke kinderpartijtjes/kinderfeestjes aan. Voor kinderen vanaf 6 jaar. De duur is 1,5 tot 2 uur, dit is afhankelijk van de leeftijd. Gezellig knutselen met een hapje en een drankje.

Voor volwassenen organiseert Artisto Amstelveen regelmatig leuke en leerzame schilder workshops. U krijgt op diverse ochtenden 2,5 uur les.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Artisto Amstelveen? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Artisto Amstelveen uit de rubriek hobbywinkel uit Amstelveen is gevestigd aan de Amsterdamseweg 504 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-8200010.

Diensten en producten voor hobbywinkel

Trefwoorden die horen bij Artisto Amstelveen zijn o.a. :