Anja Reijmers Coaching in Amstelveen

Investeer in jezelf, werk met mij en verbeter je leven !!!

Over Anja Reijmers Coaching

Anja Reijmers Coaching valt onder de rubriek coaching in Amstelveen.

Anja Reijmers is de drijvende kracht achter Anja Reijmers Coaching.

Ze geeft als Life-Change en Succes Coach vrouwen, die niet weten wat ze willen, doelen om na te streven, geeft hen weer zin om het beste uit hun dagen te halen en gaan ze eindelijk echt hun passie volgen. Als resultaat van wat zij doet, stellen zij de juiste doelen en behalen zij die ook. Ze leven hun beste leven en saboteren zichzelf niet meer. Ze zoekt naar vrouwen die weer plezier in hun leven willen, meer vrijheid en meer balans privé en in werk.

Anja Reijmers kan je helpen:

- Als je vastzit en meer wilt. - Als je niet kan genieten. - Als tijd je vijand is.

Voorkom dat je in de negatieve spiraal blijft en je alleen maar slechter gaat voelen elke dag. Ben je klaar om weer controle te krijgen over je emoties, je relaties en je tijd? Zet dan de eerste stap naar een mooier leven. Ze biedt een gratis guide aan die je kunt downloaden. Je kunt in 10 simpele stappen je echt beter te gaan voelen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anja Reijmers Coaching uit de rubriek coaching uit Amstelveen is gevestigd aan de Hackfort 8 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44669938.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Anja Reijmers Coaching zijn o.a. :