Anja de Die coaching & training in Amstelveen

Anja de Die coaching & training uit Amstelveen heeft geen profiel.

Wat doet Anja de Die coaching & training in Amstelveen

Anja de Die coaching & training is een coaching uit Amstelveen. Men is gevestigd aan de Laan van Kronenburg 14. Het telefoonnummer van Anja de Die coaching & training in Amstelveen is 06-48784117.

Is Anja de Die coaching & training in Amstelveen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Amstelveenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Anja de Die coaching & training in Amstelveen valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Amstelveen levert onder andere :

De drijvende kracht achter Anja de Die coaching & training is de gelijknamige Anja de Die. Van haar passie heeft Anja haar werk gemaakt, het begeleiden van mensen om in beweging te komen en/of te blijven. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Healtydiva

  Leefstijlcoach in de Natuur, Gewichtsconsulente, Orthomoleculair Voedingstherapeut en SlowSports Tra. Trefwoorden van Healtydiva : Bioresonantie, Slow sports, groepstraining buiten, leefstijlcoach, gewichtsconsulente, voedingsadvies, Orthomoleculair Voedingstherapeut, lichaam en geest in balans, .

  tel. 06-51519692, Overweg 194, 1191 RG in Ouderkerk aan de Amstel

  Meer over Healtydiva contact website

 • UP Coaching

  Heart Intelligence Agent | Voor iedereen die weer verliefd wil worden op zijn leven.. Trefwoorden van UP Coaching : Coaching, loopbaancoaching, ADHD begeleiding, mindset verandering, jobcoach, autisme, stres, arbeidsbemiddeling, arbeidsbemiddeling, trajectbegeleider, Heart Intelligence Agent, verliefd op eigen leven, in verbinding met jezelf, innerlijke reis, Meer balans, Natuurgeneeskunde, Mind2HeartShift, Heartmath, Ademwerk, Executive Coaching, 7 Steps of manifestation, ADD Crusher Training, INTRODUCTIECURSUS MIND2HEARTSHIFT, uitgeput, overprikkeld, vermoeidheid, geen energie, de weg kwijt, .

  tel. 06-46756111, Essenlaan 60, 1185 KG in Amstelveen

  Meer over UP Coaching contact website