Addies in Amstelveen

Bent u opzoek naar sieraden, workshops, kinderfeestje, bedrijfsuitje of cursussen? Dan bent u bij Addies aan het juiste adres.

Over Addies

Addies valt onder de rubriek workshops uit Amstelveen.

Addies is een sieradenwinkel in Amstelveen waar je losse kralen, sieraden en kralen kunt kopen. Addies organiseert daarnaast kinderfeestjes, workshops, cursussen en personeelsfeestjes. Voor het repareren van sieraden kunt u tevens bij Addies terecht.

Je kunt ook buiten de openingstijden langskomen maar laat het dan wel van te voren even weten.

Openingstijden: Woensdag: 14:00 - 17:00 Donderdag: 14:00 - 17:00

De kinderpartijtjes, workshops, personeelsfeesten en cursussen zijn in principe niet tijdens de openingstijden, maar in overleg is alles mogelijk. Tijdens de openingstijden is er naast het kopen van kralen, toebehoren en / of sieraden, de mogelijkheid om een inloop workshop te volgen. Kosten zijn 10 euro excl. materiaal en duurt ongeveer 2 uur.

Iets over Addies. Mijn bedrijf bestaat al sinds 2007. Het is allemaal als hobby begonnen. Ik kocht mijn kralen in het Gamle Hus, een begrip in Amstelveen. Daar heb ik een aantal jaren met veel plezier lesgegeven. Toen dat afgebroken werd ben ik met mijn eigen bedrijfje begonnen vanuit huis. Op de eerste etage heb ik een kamer ingericht met een grote tafel en 6 zitplaatsen. Om hierheen zijn laden vol met kralen. Als er meer ruimte nodig is wijk ik uit naar de huiskamer daar is eveneens een grote tafel met 12 zitplaatsen. Ik probeer altijd een huiselijke sfeer te behouden. met kinderfeestjes hangen er slingers en met workshops is er zelfgebakken appeltaart. Het kan ook altijd op locatie.

Kom vrijblijvend een keertje langs op woensdag- of donderdagmiddag om rond te snuffelen en te informeren naar de mogelijkheden. De thee staat klaar. Kan ook altijd op afspraak.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Addies uit de rubriek workshops uit Amstelveen is gevestigd aan de Weegschaal 39 in Amstelveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 020-6472024.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Addies zijn o.a. :