Natuurlijk Retraite

Inspirerend weekend.

Datum : 31 mei 2019
Locatie : Villa het Bascour, Brabant

Natuurlijk Retraite is een laagdrempelig, vrolijk en inspirerend weekend met goed en puur eten, begeleide wandelingen, wandelcoachsessies, een programma met o.a. mindfulness- en ademhalingsoefeningen, goede gesprekken voeren of zoek juist de stilte op als je daaraan toe bent.

Naast deze activiteiten kun je ook nog een heerlijke massage boeken, kennismaken met hypnotherapie of gebruikmaken van de wellnessruimte (gratis).

Natascha van Jezellufzijn en Sharon van Retraite Wandelcoaching nemen je mee naar een prachtige villa midden in de natuur. Een weekend me-time met alle aandacht voor jezelf, waarbij je je laat inspireren door de natuur. Ervaar de stilte, voel de wind door je haren en de zonnestralen op je huid.

Dompel jezelf onder in een weekend bij Natuurlijk Retraite waar rust, ontspanning en inspiratie op 1 staat!

Een weekend weg met een beetje extra dus. Kom je alleen of toch liever samen?

Kosten?

Luxe Eenpersoonskamer, € 380

Luxe Tweepersoonskamer, € 335* pp

*Op basis van een gedeelde kamer, maar we zorgen ervoor dat je voldoende privacy en comfort hebt.

Data: 31 mei – 2 juni 2019

Tijden:

Aankomst vrijdag: 14.00hr.

Vertrek zondag: ±11hr.

Aantal personen?

min 6 – max 8

Waar: Villa het Bascour, Noord Brabant.

Rondom de villa is er een ruim uitzicht op de open weiden en de bosrand. Ervaar de ontspanning in de wellness ruimte met o.a. jacuzzi en Finse sauna.

Praktisch

• Vrijdag 31 mei ben je vanaf 13 uur van harte welkom. We starten die middag om 14 uur. We sluiten zondag 2 juni af rond 11 uur.

• De 3-daagse is inclusief : 2x overnachting, 2x ontbijt, 1x lunch en 2x avondeten, onbeperkt koffie, thee, versnaperingen en sappen. Begeleide wandelingen, een wandelcoachsessie, de mindfulness- en ademhalingsoefeningen en gebruik van de Wellness.

• Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een factuur. Als je deze hebt betaald, is je inschrijving definitief en ontvang je ruim voor aanvang een mail met meer informatie.

Programma

Alle onderdelen in het programma zijn optioneel. Je kunt een weekend lang doen waar jij behoefte aan hebt en goed voor jezelf zorgen. Slaap je liever wat langer uit? Wil je sporten of lekker een boek lezen? Er is een leestafel met prachtige boeken.

Wil je meer informatie of heb je vragen dan ben ik te bereiken op info@retraitewandelcoaching.nl of 06-18571510

Meer informatie over Retraite Wandelcoaching