Angst voor Honden

Wil je niet langer bang zijn voor honden?

Datum : 29 juni 2019
Locatie : Aalsmeer

Wil je je fijn voelen in de buurt van een hond? Maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Meld je dan nu aan voor de groepscursus Begeleiding Angst voor Honden. De training bestaat uit 8 lessen, waarvan 5 met een klein groepje en 3 individueel. De eerste training start op zaterdag 29 juni.

Het leren beheersen van de angst voor honden vergt een traject met kleine stappen, waarin de coachee telkens kan aangeven of hij/zij al aan de volgende stap toe is. Veel positieve ervaringen met honden op doen, is een belangrijk uitgangspunt van de begeleiding. Tijdens de training leer je de lichaamstaal van honden te lezen. Je krijgt oefeningen hoe je zelf rustig kan blijven in een spannende situatie en leer je dat dit ook een rustgevend effect op de hond heeft. Je leert wat je wel en niet kunt doen in de buurt van honden. We doen, zodra je er aan toe bent, allerlei leuke oefeningen met mijn super lieve hond Fergie. Deze oefeningen breiden we stap voor stap uit; helemaal afgestemd op wat jij op dat moment aan kan. Hierdoor heb je voor je gevoel meer controle over jezelf en de situatie en ontwikkel je een vertrouwen in de omgang met honden.

Wil je je snel fijn voelen in de buurt van honden? Meld je dan vandaag nog aan via: www.coachhond.nl of stuur voor meer informatie een e-mail naar nancy@coachhond.nl of bel met 06 186 42 861

Meer informatie over Coachhond